Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ma lepszą grafikę ? Głosuj !

TrueFaith

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ma lepsz? grafik? ?

• Age of Wulin/Wushu
      36
    • WoW (Nagrand)
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzeczam się z kolegą z działu która gierka ma lepszą grafikę, ja mówię że Age Of Wulin / Age of Wushu (to samo) on że WoW a konkretniej lokacja Nagrand.

Materiały Age of Wulin:

(możecie sobie wpisać w YT i znaleźć coś innego)

Materiały do wowa:

http://www.youtube.com/watch?v=VV2L9_r6jrY

Oczywiście możecie sobie znaleźć coś innego. Głosujcie w ankiecie.

Opublikowano

No oczywiście że Age of Wushu, całokształt ładny a WOW po pierwsze woda mocno kontrastuje z ziemią, ulistnienie drzew - płaskie i w ogóle AOW wygląda na bardziej dopracowany.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

AoW, jak wszystkie azjatyckie gry. Niesamowicie ogromne płaskie przestrzenie na których nic nie ma, martwe miasta i lokacje.

WoW zdecydowanie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A kto gra w mmo dla grafiki? Nie ma i prawdopodobnie nie będzie lepszego mmo od wow'a, praktycznie wszystkie inne tytuły kopiują mechanikę wowa.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
A kto gra w mmo dla grafiki? Nie ma i prawdopodobnie nie będzie lepszego mmo od wow'a, praktycznie wszystkie inne tytuły kopiują mechanikę wowa.

Pytanie jest o grafikę gdybyś czegoś nie doczytał... Nie chce z tego tematu robić wojny wow vs inne gry więc nic więcej nie napiszę, ale na przyszłość PRZECZYTAJ TREŚĆ TEMATU.

Opublikowano

Zdecydowanie aow

AoW, jak wszystkie azjatyckie gry. Niesamowicie ogromne płaskie przestrzenie na których nic nie ma, martwe miasta i lokacje.

WoW zdecydowanie.

Grafika sama w sobie jest lepsza...

Opublikowano

AoW ;-) Krajobrazy są na prawdę przepiękne. :-)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...